Onze galleries

over ons

Pure Newborn is een Familie Bedrijf. Als man en vrouw zijn wij in 2010 begonnen met een droom die nu inmiddels alweer 12 jaar werkelijkheid is.

Wij zijn één van de eerste Professionele Newborn Fotografen in Nederland. Vanaf het prille begin zijn wij enorm snel gegroeid en hebben een bekende naam in Nederland gekregen. Na onze televisiedebuut op RTL4, zorgde dit voor een doorbraak in Nederland. Dankbaar zijn wij voor al die 2500 + lieve families die wij in de afgelopen jaren al hebben mogen ontmoeten, zij vertrouwde ons hun meest dierbaarste bezit toe. Onze dank voor het geloven in ons en jullie lieve woorden die zorgde voor deze groei.

 

Wij zijn een stel beide geboren in de jaren 80, wij zijn tevens het gelukkige stel dat privé en zakelijk met elkaar mag delen :) Die elkaar na 12 jaar samen werken en altijd 24/7 samen zijn, gelukkig maar niet de hersens in slaan (grapje) en samen dezelfde heerlijke passie voor Fotografie delen. Er is niets mooiers dan samen te genieten van hetzelfde werk, samen de vrolijke gezinnen te mogen ontmoeten en samen mogen wij herinneringen maken. Het emotioneert ons elke keer weer, dat wij iets mogen nalaten op de wereld en al deze gezinnen ons werk voor hun hele leven zullen koesteren. Wat zijn wij dankbaar voor dit gegeven.

 

follow us @purenewborn.photography

Not Found

Apologies, but we were unable to find what you were looking for. Perhaps searching will help.

Recent post
more

email us | info@purenewborn.nl

Location: Mient 2A, 2903 LC Capelle aan den IJssel

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. Hier lees je alles over onze PRIVACYVERKLARING