About us

Pure NewbornMeet
Maak kennis met Pure Newborn Photography
{All-Ages Photographer}

 

Geloof jij in MEANT TO BE?! WE ARE… Graag nemen wij je mee naar ons verhaal… Onze poort in het leven.

 

De geboorte van onze eerste zoon gaf ons niet alleen het rijkdom om papa en mama genoemd te mogen worden, maar door onze zoon startte wij ons fotografie familiebedrijf.

 

We nemen jullie mee terug naar het jaar 2010. Het jaar dat ons eigen (eerste) kindje geboren mocht worden. Door de komst van ons eigen kindje weten wij als geen ander hoe enorm bijzonder en emotioneel deze newborntijd is. Deze periode is hoogstwaarschijnlijk het meest magische moment in je leven.
Zo was dat ook voor ons. Eindelijk mochten wij zien hoe je eruit zag. Wat een prachtig moment is dat om je kindje voor het eerst in je armen te mogen nemen! ADEMBENEMEND.
Voor ons maakte de blauwe wolk alleen snel plaats voor een zwarte wolk, ons kindje bleek erg ziek en onze kraamtijd eindigde in het ziekenhuis. In deze heftige periode, probeerde we toch zoveel mogelijk de mooie momenten vast te leggen. Dit delen op social media bracht ons onze allereerste echte klanten. Ons bedrijf was geboren en groeide het eerste jaar zo hard, dat na dit jaar Muhsin zijn baan opzegde en wij beide full-time voor ons bedrijf zijn gegaan.
Beiden kijken we terug naar deze periode met een traan en een dankbare lach. Want was jij niet ziek geboren, werkte Lizzy nog als Locatie Manager op de kinderopvang en was Muhsin nog gewoon 3d Artist gebleven.
Alles in het leven heeft een reden en is MEANT TO BE, en zo was ook deze gebeurtenis de reden dat wij nu die bijzondere periodes jullie nu voor andere mogen vastleggen.

 

Vanaf het begin hebben wij er altijd voor gekozen om veiligheid op nr 1 te zetten. Zo kenmerken onze sessies zich met een Assistant en een fotograaf. Dit heeft als meerwaarde dat er altijd iemand rondom jullie kindje is, wij makkelijk DE momenten vastleggen, we dubbel zo creatief zijn en het enorm veel tijd scheelt. Onze missie is vooral om op een zo puur mogelijke manier deze herinneringen vast te leggen, waar vooral jullie kindje het middelpunt is. Onze uitstraling is Puur, Zacht, Tijdloos maar vooral het gevoel van Liefde.
Leer de mensen achter Pure newborn kennenOur Team

Lizzy

Schrik niet van haar enthousiasme

"Fotografie is iets zo enorm tastbaar dat na jaren in de familie nog als herinnering nablijft. Het moment dat jullie kindje zelf ouder wordt en terug kijkt naar zijn newborn foto's geeft een onvoorwaardelijk liefdes gevoel mee." Fotografie is niet alleen bijzonder voor jullie zelf maar ook voor de sporen die jullie nalaten in de familie"

Muhsin

Het grote hoofd achter de camera ;)

"Mijn droom als ik later terug kijk op mijn eigen leven, wil ik met trots kunnen zeggen dat ik iets hebben kunnen bijdragen en vooral iets heb nagelaten op de wereld."

 

portrait-fotoshoot

Rose-Anne

De stille kracht achter de schermen, die zingend alles doet

Haar passie is zingend door het leven gaan. Je kan Rose-Anne tegen komen op het podium maar ook bij ons achter de Imac. Met veel plezier verzorgt zij alle zaken achter de schermen. Rose-Anne is het zusje van Lizzy en hierdoor blijft het een liefdevol familiebedrijf.

email us | info@purenewborn.nl

Location: Rotterdam

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. Hier lees je alles over onze PRIVACYVERKLARING