Familie Shoot

Een fotoshoot van jullie familie in de studio of buiten. Wat vloog die eerste periode toch snel voorbij. Wat heerlijk dat het al echt van die mini-mensjes aan het worden zijn. Tijdens een Baby shoot leggen we de leeftijd vanaf 3 maanden vast. Rond deze tijd hebben ze soms al hun eerste tandjes en met geluk lachen ze terug naar de camera.

Gun jezelf en je gezin deze herinnering

Hoe moe je nu ook bent, je smelt elke keer toch weer bij alles wat ze doen. Wat is de liefde voor je kindje onvoorwaardelijk groot. Ook kom je in het besef dat dit moment maar een keer in het leven is. Als geen ander herken ik de drukte enorm. Alle balletjes omhoog houden en eigenlijk vergeten we waar het leven echt omdraait, natuurlijk jullie gezin. Die herinneringen vastleggen zodat we er later trots naar kunnen terugkijken. Ik kan alleen maar zeggen, gun het jezelf en gun het jullie gezin om dit te herinneren. Jullie kindje zal later de liefde terug voelen op de foto’s. De fotoshoot kan op een buitenlocatie of in onze daglicht studio, de fotoshoot duurt gemiddeld 60 minuten. Wil je graag vrijblijvend informatie ontvangen? Je kan via ons contactformulier je gegevens achterlaten. Je ontvangt binnen 2 dagen de offerte, check ook even je spam.

Kleding

Tijdens de sessie is het mogelijk om in verschillende set-ups gefotografeerd te worden. Wij hebben een beige natuurtint, grijs, zwart of puur licht. Gemiddeld maken wij 2 verschillende familie sets en meerdere van jullie kleintje. Natuurlijk kan er gekozen worden voor een luxe exclusieve jurk bij ons uit de studio. Wil je graag iets van jezelf meenemen, is dat ook mogelijk. Voor papa is een wit effen shirt prima of bloot bovenlijf, dit geldt tevens voor broer/zus. Kies voor zachte pastel tinten, dan komt het altijd goed!

Haar & Make-up


Wij krijgen vaak de vraag hoe de vrouwen er allemaal zo mooi kunnen uitzien op de foto’s en of wij het haar en make-up hebben verzorgt. Wij adviseren echter alleen om je niet te hard op te maken, natuurlijke make-up dragen en je haar in je eigen style moduleren is voldoende. Al het werk zit hem vooral in de nabewerking, Photoshop is our best friend 🙂

Er zal een Assistent en Fotograaf aanwezig zijn. Wie zijn de mensen achter Pure Newborn? Klik dan hier De assistent ‘Lizzy’ zal met jullie kleintje bezig zijn en jullie op je gemak brengen. Tijdens de shoot zal de assistent jullie begeleiden. Wij laten jullie zo natuurlijk mogelijk poseren en samen vinden wij jullie schoonheid. Het is altijd mogelijk om tussentijds het resultaat te bekijken. Zo krijg je zelf een gevoel en vaak na het zien is jouw spanning verdwenen. Wij zijn een emotie fotograaf, natuurlijk zijn de beelden in de camera kijkend ook iets wat wij aanbieden. Echter is onze style vooral natuurlijk en dromerig.

Contact us

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
newborn | zwangerschap | baby | familie | outdoorINSTAGRAM
follow us @purenewborn.photography

email us | info@purenewborn.nl

Location: Rotterdam

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. Hier lees je alles over onze PRIVACYVERKLARING