Newborn Shoot

Wat je moet weten over Newborn Fotografie

De Newborn Shoot

Jullie Newborn Shoot door een zeer ervaren full-time Newborn Fotograaf gevestigd in Rotterdam. Omdat je nooit weet wanneer je gaat bevallen, plannen we je uitgerekende datum in. Dat betekent dat er meerdere shoots per week worden gepland. Toch is het belangrijk om vooraf te reserveren, het komt vaker voor dat de agenda vol staat ‘we plannen max 5 data per week’ Reserveren kan je door een mail te sturen naar; info@purenewborn.nl of laat je gegevens achter bij contact.

Voor de Fotoshoot


Het beste is om tussen de 20-25 weken zwangerschap jullie newbornshoot bij ons te reserveren. Wij vragen na de geboorte ons te mailen, zodat wij de newbornsessie tussen de 8-21 dagen kunnen plannen. Het liefst natuurlijk zo snel mogelijk, maar dat ligt helemaal aan jullie herstel. Het is erg belangrijk dat je kiest voor een newborn fotograaf die past bij jullie style. Onze style omschrijven wij vooral als Pure, Simpel maar vooral exclusief. Alle props die wij gebruiken zijn van hoge en duurzame kwaliteit. Om onszelf te onderscheiden worden alle stoffen uitsluitend ingekocht vanuit het buitenland.

Wat je kan verwachten van een Newbornsessie bij ons;


Met inmiddels 12 jaar ervaring zijn wij een echt begrip geworden in Nederland. Zo zijn wij één van de eerste Newborn fotograaf in Nederland met een eigen daglicht studio in Capelle a/d IJssel vlakbij Rotterdam. Vanaf het begin was onze visie duidelijk; dit gaan we doen in teamvorm. De enorm ontspannen sfeer, een super vloeiende shoot, de kwaliteiten van 2 personen samen gebundeld, maar vooral die extra veiligheid als je werkt met een team. Dat is waar wij vanaf dag één voor staan.


Wie zijn wij?


Wij zijn een echt familiebedrijf. Zo’n bijzondere stel dat 24/7 met elkaar deelt, in prive en zakelijk. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn en nog altijd net zo gelukkig. Hoe alles begon, ‘die tragische gebeurtenis met onze jongste zoon’ waarna Lizzy haar werk verloor, naar nu ‘wij samen’ een succesvol bedrijf runnen. Gelukkig opende voor ons een nieuw pad en ontdekte wij ons eigen talent. Wij maakte iets waar andere ook enthousiast van werden. De moeilijke start gaf een nieuwe wending aan ons leven. Al snel stond de agenda maanden vooruit vol en kozen we samen om dit avontuur aan te gaan. Wij geloven dat dit onze Journey is. Het was Meant to Be.

Na de fotoshoot

Voor ons is het belangrijkste dat jullie naast de prachtige beelden ook een prachtige ervaring hebben gehad. Het echte werk zit erop, de herinneringen zijn vast gelegd. Nu gaan we verder met het bewerken van jullie mooiste foto’s. De gallery is gevuld met ongeveer 25 mooiste foto’s. Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 3 weken jullie eigen persoonlijke link naar de gallery. Hieruit kunnen jullie het digitale beelden pakket naar wens kiezen. Dit begint vanaf 5 digitale beelden voor 125 euro, tot alle beelden voor 450 euro ‘incl. album + producten’

Van jullie foto’s maken wij graag echte kunstwerken. Zo worden zij stuk voor stuk bewerkt. Niet met een standaard preset, maar uniek, onze eigen style; zeg maar onze handtekening.

De communicatie vinden wij erg belangrijk, zowel voor, tijdens en na de fotoshoot. Je moet weten dat je met elke vraag bij ons terecht kan. Je kan mij op verschillende manieren bereiken, per social media / appen, bellen of per mail. Weet alleen dat ik overdag vaak in de studio sta of ik ben druk met het managen van mijn gezin 😉 Natuurlijk streef ik ernaar om binnen één dag je berichtje te beantwoorden. Op woensdag ben ik vrij, dan probeer ik zoveel mogelijk quality time met mijn zoons te maken.

Contact us

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
newborn | zwangerschap | baby | familie | outdoorINSTAGRAM
follow us @purenewborn.photography

email us | info@purenewborn.nl

Location: Rotterdam

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. Hier lees je alles over onze PRIVACYVERKLARING