Jullie Leven als Kunst

Hebben wij je enthousiast gemaakt?

Wij vragen voor de reservering de betaling voor de opnamekosten, deze verschilt per type fotoshoot (zie hieronder).
Het tweede betaalmoment is voor de Digitale beelden, deze is 4 weken na de fotoshoot.
Boek
Nu
Voor
2023
Wauw, alweer 12 jaar geleden zijn wij Man en Vrouw begonnen aan deze droom. Wij werken dus altijd in Teamverband. Dit is naast gezellig, heel veilig, extra snel en heel relaxed. Zo kunnen wij elke newbornshoot doen slagen. De fotoshoot vindt plaats binnen 8-21 dagen, uitzonderingen tot 6 weken.Newborn Fotoshoot01.
Opname 200euroAfhankelijk van de wens zal de Gallery variëren van 20-40 exclusief bewerkte foto's, eerst voorzien van watermerk.
Wij werken met verschillende digitale beelden pakketten. Vooraf vragen wij een bedrag voor de reservering.
Ben je nieuwsgierig geworden?
Dan sturen wij je heel graag de prijslijst toe met informatie over de pakketten.
Zwanger zijn was voor mij de mooiste en meest magische periode. Voor je het weet is het aan je voorbij gegaan. Gun het jezelf. De meeste vrouwen reserveren rond de 20 weken zwangerschap, de fotoshoot is gemiddeld tussen de 30-34 weken. Bij een combinatie newborn en zwanger ontvang je een leuke korting.Zwangerschap Fotoshoot02.
Opname 125 euroafhankelijk of je de fotoshoot alleen doet of met je gezin/partner, zal de gallery variëren tussen de 20-30 exclusief bewerkte foto's.

Wil je deze herinnering laten vastleggen kan dit vanaf 250 euro, dit is inbegrepen 5 digitale beelden.
Uniek en bekend staan wij om onze Romantische buitensessie. Voor een Familiestoot is dit meestal vanaf 3 maanden of ouder een erg leuke leeftijd. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid bij ons in de studio. Heb je onze strandshoots al opgemerkt? Heel gezellig bij zonsondergang.Alle leeftijden fotoshoot03.
opname 100 euroEen herinnering aan een bijzondere tijd in jullie leven is een prachtig kado voor jezelf en je gezin. De gallery voor een familieshoot is vaak rond de 30-40 foto's. Het is ook mogelijk om alleen de kinderen te fotograferen, dan zal dit minder fotos in de gallery geven. Prijzen van de pakketten beginnen vanaf 125 euro. Informeer naar de offerte

email us | info@purenewborn.nl

Location: Rotterdam

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. Hier lees je alles over onze PRIVACYVERKLARING