Reviews

Pure NewbornCapturing those moments
of life
that WOW
your hearts tomorrow
What People are Saying
Familie Van VlietZeer professioneel en ontzettend goed en geduldig met baby's. Ze nemen echt alle tijd voor je kleintje en houden heel erg rekening met de behoefte van de baby's. Zo is de ruimte verwarmd en op de achtergrond wordt het geluid van de hartslag en bloedsomloop gesimuleerd om de baby's gerust te stellen. Echt een aanrader!
Liefs fam. van der MeerMuhsin en Lizzy, We willen jullie erg bedanken voor het vastleggen van een van onze belangrijkste herinneringen. We zijn zeer blij met het resultaat, wat een schitterende foto's!! Heel professioneel gewerkt en jullie waren heel lief, tijdens de fotosessie weten jullie een warm en rustig gevoel te creëren.

Heel erg bedankt en hopelijk tot ander keer!
Veel liefs fam. NapanLizzy en Muhsin, heel erg bedankt voor het vastleggen van onze mooiste en bijlagerijkste herinneringen. Wij zijn erg blij met het resultaat, wat een prachtige foto's zijn het geworden.

Nogmaals heel erg bedankt en hopelijk tot volgende keer!
newborn | zwangerschap | baby | familie | outdoorINSTAGRAM
follow us @purenewborn.photography

email us | info@purenewborn.nl

Location: Rotterdam

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. Hier lees je alles over onze PRIVACYVERKLARING