Baby Fotoshoot

Baby Shoot

 

Een Baby Shoot is er voor verschillende leeftijden van jullie kindje. Net na de geboorte heet het Newborn Fotografie, deze fotografie is meestal mogelijk tot max 6 weken. Hierna zijn ze vaak te wakker en is een Baby Fotoshoot dus ideaal.

Vaak is een verschil tussen Newborn en Baby dat bij een oudere fotoshoot de kindjes vaak niet meer diep slapen, het is dus vaak een wakkere shoot. Prachtig om juist die lieve lachjes, die ieniemienie tandjes vast te leggen. Op deze leeftijd zal je zien dat ze meestal max 45 minuten geconcentreerd zijn, een Baby fotoshoot duurt daardoor meestal ong. 60min. Daarentegen duurt een newbornshoot meestal langer zo’n 1:30-2 uur, omdat we rekening houden met een pauze voor de voeding.

Wat wij zelf heel erg prettig vinden is dat wij samen zijn tijdens de shoot. Er is dus een fotograaf en een Baby Expert, zo noem ik mezelf maar na inmiddels zoveel jaren in het vak te zijn. Veel klanten verontschuldigen zich vooraf, omdat ze ongerust zijn voor een huilbui. Je zal zien dat dit ontzettend meevalt, ik weet heel snel te begrijpen hoe ik jullie baby hoe klein ook op zijn gemak kan brengen 😉 Ik schrik niet snel van een huil.

Wij geloven erin dat de herinneringen die jullie nu maken zoveel liefde is voor later. Breng de liefde voor elkaar in beeld, met hulp van ons.

Gun jezelf en je gezin iets bijzonders. Een prachtige herinnering aan deze periode in jullie leven, je prachtig groeiende buik, het nieuwe leven of juist deze fase in het leven als gezin.

Koester Fotografie, want deze herinnering is liefde voor later!

Klik hier als je meer wil zien van onze style en ons Baby Portfolio, nieuwsgierig geworden naar onze tarieven? Die vind je hier.

Contact us

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
newborn | zwangerschap | baby | familie | outdoorINSTAGRAM
follow us @purenewborn.photography

email us | info@purenewborn.nl

Location: Rotterdam

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. Hier lees je alles over onze PRIVACYVERKLARING