Big News

BIG NEWS

YESSS, Wij verwachten in Juli ons eigen tweede wondertje….

Geheim kunnen houden…..
Afgelopen weken, betrapte ik mezelf er al op dat ik veel meer in detail ging vragen.. Hoe gaat het nu met een tweede? 
Hoe verliep je zwangerschap dit keer? En je bevalling….?? Normaal ben ik ook altijd heel enthousiast en meelevend, maar dit was meer in de term: “you know” Het praatje als zwangere vrouwen onder elkaar…

Heerlijk om weer in het wereldje van de ZWANGERE VROUWEN te mogen zijn! Wij genieten volop, ik voel me heerlijk en heb gelukkig niets te klagen.

Inmiddels hebben wij al begrepen dat er veel van onze bestaande klanten ook in juli zijn uitgerekend, wauw wat bijzonder dat we met elkaar zwanger mogen zijn.
Dit brengt ons blijdschap maar tegelijkertijd ook teleurstelling, het is heel erg jammer dat wij jullie Newborn Sessie dit keer niet kunnen vastleggen. Maar wij hopen natuurlijk jullie terug te mogen zien tijdens een leuke “bestaande klanten actie” in misschien wel die prachtige herfst in 2017 of in de lente 2018

Wat betekent het voor de agenda:
Ik ben een periode vóór en na juli met zwangerschapsverlof.
De Newborn Sessies doen wij (ivm de veiligheid) uitsluitend altijd alleen met elkaar. Helaas betekent dit dat wij geen Newborn Sessies kunnen aannemen rond die periode.

Alle overige sessies blijven gewoon doordraaien in de periode van mijn zwangerschapsverlof.

Het echte genieten is nu voor mij begonnen! Die onzekere periodes zijn achter de rug. Wij weten dat ons een prachtig mannetje staat te wachten in juli. Mijn plek als Queen van het gezin, is dus niet vergeven aan een dochter. Ik zal met handen en voeten worden gedragen door de mannen in ons huis!

Voor alle zwangere en bevallen vrouwen: GENIET! Het is zo cliché maar wat vliegt de tijd. Laat het dus niet aan je voorbijgaan, maar leg het vast. Die herinneringen zijn je zo enorm kostbaar later.

Proost “met alcohol vrij uiteraard” op alle prachtige zwangerschappen!

Liefs, Muhsin & Lizzy 

Comments

comments

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu