Focus of Life Photography, Pure Newborn, Baby Fotografie Rotterdam

Eén van de mooiste gezinnen die wij hebben mogen fotografen! Lieve Berke kwam bij ons toen hij 11 weekjes jong was.Mama Gulsah had onze foto’s op Facebook gezien en wilde zo graag wat slapende foto’s van Berke! We plande zijn voeding net voor de shoot en lieve Berke sliep met wat extra hulp van Lizzy

Berke deed het geweldig! Hij leek wel een Newborn zo heerlijk relaxt sliep hij, natuurlijk zijn ze met deze leeftijd sneller wakker. Daarom hebben we een paar hele mooie poses met hem gemaakt. Trots zijn wij op Berke die het met 11 weekjes super goed deed! Dit is echter wel een uitzondering; wij adviseren niet om een Newbornshoot op latere leeftijd te plannen. Kan het niet anders, doen we uiteraard ons uiterste best om er het mooiste resultaat uit te halen. Het beste wordt een newborn reportage gepland tussen dag 6-12 na de geboorte, dan zijn ze heel diepslapend en kunnen we hen in mooie gekrulde poses poseren.

Lieve familie Batman! Wij wensen jullie een schitterende toekomst toe met heel veel liefde voor elkaar! Geniet van lieve Berke, het is een knapperd!

Lieve groetjes Lizzy

Focus of Life Photography

www.focusoflife.nl / www.purenewborn.nl

Fanpage; www.facebook.com/purenewbornphotography

Comments

comments

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu