Moederdag Mini-Sessie Actie

Het is bijna moederdag, zoek je nog een kado voor je moeder? Wat dacht je van een Mini Sessie. Nu als actie speciaal voor Moederdag.

Want het is bijna 13 mei! Wat doen we op die dag? Op 13 mei gaan we massaal weer alle moeders in het zonnetje zetten. Ben je nog op zoek naar een moederdag kado?

Maak dan gebruik van deze mooie actie! Voor 200 euro ontvang je een geweldige MOMMY & ME sessie met 5 digitale beelden inbegrepen.

Wil je dit kado graag digitaal geven, stuur ons een bericht via contact. Wij maken graag een digitale kadobon voor je op zodat je op Moederdag je eigen Mama, je Vriendin of Oma mag verrassen met dit prachtige kado!

Het mooiste kado voor een moeder is een prachtige herinnering van haarzelf met haar kind/kinderen. Geef een aandenken voor het leven, ze heeft het verdient.

Let op; De fotosessie (Moederdag Mini-Sessie) vindt plaats vóór uiterlijk 15 juni 2019, deze actieprijs is geldig tot 13 mei 2019 met ovv Moederdag Actie.

Comments

comments

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    newborn | babies | maternity | familyINSTAGRAM
    follow us @purenewborn.photography

    email us | info@purenewborn.nl

    Location: Rotterdam

    Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. Hier lees je alles over onze PRIVACYVERKLARING