Mooiste periode uit je leven – Newborn Sessie

Newborn Familie sessie RotterdamZoveel weken wacht je om je wondertje te mogen ontmoeten en eindelijk te kunnen vasthouden. Wat zijn die eerste dagen na de bevalling emotioneel. Daarom vind ik het zo onwijs bijzonder dat wij deze periode voor ouders mogen vastleggen. De tijd vliegt voorbij hierdoor blijft de herinnering over, de herinnering maak je extra intens door deze te laten vastleggen. Wanneer je dit prachtige moment dan ook als Kunst aan de muur ophangt, zal je dagelijks deze emotie uit die periode terug kunnen voelen. Hoe meer de tijd verstrijkt hoe dankbaarder jij bent met deze herinnering aan de muur. Heb je jezelf wel eens afgevraagd, hoeveel liefde dit meegeeft aan jouw kinderen als zij naar deze foto kijken? 

Zelf zijn wij Papa en Mama van Semih onze zoon. Ons huis hangt uiteraard vol met herinneringen aan de muur. Wij kennen het bijzondere gevoel waar ouders doorheen gaan die eerste dagen na de geboorte. Zelf herken ik het enorme geduld wat zeker op de proef wordt gesteld in de periode dat je zwanger bent. Al je fantasieën over hoe hij/zij eruit zal zien maar vooral ook het moment dat je eindelijk in het echt jouw wondertje al je liefde kan geven. Het liefst kroel en kus ik mijn zoon heel de dag door en gelukkig heeft hij nog de leeftijd dat hij “nog” niet protesteert 😉  Gelukkig vinden wij het dicht bij elkaar zijn erg fijn, na schooltijd kruipt hij dan ook graag even op schoot en werk ik de middag achter de Imac met een grote zoon op schoot. Ik geniet daarvan dat is mijn gevoel van ons rijkdom, de vrijheid om elke dag je gezin om je heen te hebben.

Wij gaan door het leven als Man en Vrouw en zakenpartners van Pure Newborn Photography en Focus of Life het voelt als ons tweede kindje. Veel kennissen en klanten vinden het bewonderenswaardig dat wij dagelijks om elkaar heen kunnen zijn zonder ruzie. Echter genieten wij iedere dag weer van dit gevoel van rijkdom en het enorme geluk dat wij met elkaar hebben opgebouwd. Samen delen wij dezelfde passie en hebben wij als doel iets na te laten op de wereld want na jaren nog gezien wordt! Wij leven onze droom en zijn hier meer dan dankbaar voor. Gelukkig hebben wij beide naast ons familiebedrijf ook gewoon een eigen leven 🙂 Er blijft dus altijd genoeg te babbelen samen. 

Omdat wij graag voor iedereen klaar willen staan, bieden wij de mogelijkheid om de sessie bij ons in 2 delen te betalen. Zo hopen wij dat er meer klanten zullen kiezen voor een Professionele Newborn Fotograaf met ruime ervaring. Wij zien het nog dagelijks dat klanten voor een goedkopere sessie kiezen en hierdoor vaak een onervaren fotograaf. Newborn fotografie is meer dan alleen fotograferen, ervaring is echt noodzakelijk. Wees er heel bewust van dat deze periode nooit meer overgedaan kan worden.

En nu, genieten van dit prachtige gezin! Wat een prachtige herinnering voor hen. Mogen wij straks ook deze periode voor jullie vastleggen? Mail ons gerust of er nog plek is; info@focusoflife.nl 

Liefs, Muhsin & Lizzy

Comments

comments

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu