Newborn Sessie, Rotterdam Nesselande

Prachtig gezin uit Rotterdam Nesselande bij Pure Newborn Photography

Een prachtig gezin uit Rotterdam Nesselande reserveerde bij ons hun Newborn Sessie. Zij hadden al een prachtige dochter Kaylee van 3 jaar en nu verwachtte zij hun tweede meisje. Dit prachtige meisje kreeg de naam: Charlene! WAUW, wat schitterend.

Dat moment dat je eindelijk na al die maanden dat je je kindje van binnenuit liet groeien, eindelijk in je armen mag sluiten. Dit moment wil je het allerliefst blijven herinneren en hierdoor professioneel vastleggen. Om juist dat moment van jullie pasgeboren baby “het gezichtje, dat kleine lijfje” te blijven herinneren, is een Newborn Sessie om die reden altijd onder de 14 dagen. Dan zijn die kleine wondertjes nog niet zoveel veranderd, zij slapen dan nog lekker diep en kunnen wij hen nog flexibel poseren. Wanneer een Newborn ouder is dan de eerste 2 weken dan merken wij vaker op dat de aanrakingen gevoeliger zijn, maar ook het poseren “inkrullen” minder soepel gaat. Een Newborn Sessie bestaat uit verschillende poses, wanneer zij bij elke aanraking wakker worden is dat voor ons maar vooral voor hen niet prettig. Vandaar dat de voorkeur uit gaat naar onder de 14 dagen. Zijn jullie getrouwd? Dan is trouwen vanaf het moment dat jullie nog geen gezin zijn een heel mooi moment in het leven, dit wordt dan ook altijd graag prachtig vastgelegd als herinnering. Echter zal je na de geboorte van je kindje, dat moment als het meest bijzondere moment in het leven gaan herinneren. Het is zo onwijs emotioneel en onwerkelijk, een wondertje dat samen smelt en zich vormt tot een mensje van Hem en Haar. Prachtig, toch! Jullie kindje, jullie wonder.

Daarom is Newborn Fotografie iets onwijs kostbaars, je legt hiermee de tijd stil. Iedere keer wanneer je terugblikt naar die herinnering aan de muur, zal dit je terugbrengen naar dat bijzondere moment. 

Herinner jij je ook, dat wanneer je foto’s van vroeger bekijkt je opeens weer alles kan herinneren? Dat komt omdat het moment is vastgelegd en je hierdoor aan deze bijzondere herinnering kan blijven denken. Stel je eens voor; jullie prachtige pasgeboren baby over 30 jaar… Hoe zal het voor hen voelen, als zij terug blikken naar al die liefdevolle foto’s genomen tijdens een Newborn Sessie. Kostbaar, dit moment is zo onwijs kostbaar in het leven! Je geeft hierdoor “wellicht” ongemerkt die prachtige basis liefde mee aan jullie wonder, jullie pasgeboren baby dat zal mogen opgroeien tot een volwassen persoon. Vergeet deze basis liefde niet, en vergeet vooral dit meest bijzondere moment in het leven niet vast te leggen.

Krijg later geen spijt… De klok kunnen we nooit meer terugdraaien. Laat die ene avond uiteten, laat maar die ene Sauna dag, investeer in iets wat blijvend is voor het leven voor nu maar vooral voor later….  

Lieve Charlene kwam ook in die eerste dagen na haar geboorte bij ons langs. Zij kwamen van niet ver Rotterdam Nesselande is in de buurt. Veel van onze klanten rijden toch gemiddeld wel 30-45 min en komen veelal uit; Breda / Den Haag / Utrecht / Leiden /   Den Bosch maar ook België, dit keer kwam het gezin gezellig uit de buurt. Wij fotograferen altijd in onze eigen Daglicht Studio in Capelle a/d IJssel “vlakbij Rotterdam Alexander”. Soms krijgen wij ook wel eens de vraag of wij niet ook op locatie komen. Logisch dat je denkt dat dat veel prettig is. Maar vaak is het nodig om je woonkamer om te bouwen tot studio, je je gehele huis spik en span wens te hebben, er voldoende goed daglicht moet zijn. Wat vooral bij een Newborn Sessie erg belangrijk is is Warmte, veel woonkamers in Nederland zijn dan ook wat ruimer het kost veel tijd en moeite om die geheel goed verwarmt te krijgen. Om dit alles is dit niet onze voorkeur, onze studio is ideaal ingericht met alle props ter beschikking (denk aan alle kleuren layers, pakjes, bakjes, emmers, houten achtergronden, verschillende kleuren achtergronden ,gewoon alles!), de studio heeft de perfecte warmte “onze ruimtes zijn ingedeeld in twee kamers (prop en ontvangstkamer en de fotografeer kamer), zo blijft de warm goed stabiel” maar ook zijn wij totaal ingespeeld op ons daglicht! Want helaas kent Nederland meer donkere dagen dan zonnige dagen, daarom is goed licht een erg belangrijke basis voor een kwalitatief goede newborn sessie! Wij zijn gevestigd op de Begane Grond, voor het pand kunnen jullie gratis parkeren. Wij zorgen graag voor jullie met een bakje thee of koffie, stap daardoor met een gerust hart in de auto laat je huis zoals het was en vooral GEEN stress. Wij wachten op jullie in een heerlijk warme studio.

Hier een aantal foto’s genomen uit de Newborn Sessie van dit prachtige gezin met hun mooie dochters. Zij kozen voor een mooie uitgebreide sessie van Newborn + Gezin met hiernaast 40 gekozen digitale beelden: 

Hoe leuk en origineel is dit gezin! Zij namen namelijk hun Poloraid Camera mee en legde voor de verandering ONS vast als herinnering voor Charlene. Hoe bijzonder en waardevol is. Vaak achteraf krijgen wij niet mee hoeveel waarde de klant hecht aan de gemaakte herinnering. Dat dit gezin  veel waarde hecht aan het moment en de foto’s is overduidelijk! Te grappig dat zij een herinnering van ons “de Fotograaf en Newborn Assistant” hebben in het boek voor later voor Charlene.

 

Prachtig dit, bedankt voor jullie vertrouwen Pui Shan en gezin!! Het was een eer en genoegen om dit zo bijzondere moment voor jullie te mogen vastleggen. 

 

Comments

comments

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu