Wat niemand verwacht tijdens de Newborn Fotografie Sessie

WARNING!!! Je blijft niet altijd schoon tijdens een Newborn Sessie 🙂

Dit prachtige gezin stond helemaal klaar om hun moment als kersvers gezin te laten vastleggen door ons. Tussendoor hadden we al wat zitten dollen, want we merkte dat er iets dwarszat bij de kleine jongen. Mama was dit keer verstandig om Papa te laten poseren met zijn zoon. Oke ze zijn er klaar voor, de foto’s  kunnen worden gemaakt. Maar dan opeens opeens voelt papa het erg warm worden in zijn hand… OOHH NEE, hij poept…. en dat ook nog op mijn witte shirt… Hilarisch moment dat wij altijd graag vastleggen tijdens de Newborn Fotografie Sessie.

Natuurlijk brengen wij de ouders vooraf altijd op de hoogte dat wanneer de Newborn plast of poept tijdens de sessie, dit helemaal niets uitmaakt. Wij begrijpen natuurlijk volkomen dat jullie wondertje nog niet zindelijk is 😉 Na elke Newborn Sessie wordt standaard alles gewassen ook wanneer dit niet vies is geworden, de ouders hoeven zich daarom bij een ongelukje echt niet te schamen. Ik maak altijd graag de grap dat ook ik kan worden onder geplast en gepoept. Echter wacht de pasgeboren baby vaak op het mooiste moment, het moment bij de ouders. Op dat moment lachen de ouders het weg en maken onderling grapjes erover, wanneer de Newborn Sessie eindigt en wij op het punt komen om het gezin vast te leggen zijn ze het Poep en Plas dilemma vaak toch al vergeten. Tot op dat moment dat ze het toch opeens erg warm voelen worden in de hand 🙂  Ik denk dat er veel klanten van ons dit met een grote glimlach op het gezicht lezen, het is toch een Hilarisch moment wat je nooit meer zal vergeten in je hele leven.

Een moment met een grijnslach, wat zullen jullie elkaar in de toekomst nog vaak hieraan herinneren… Is dat weer niet de kracht van Fotografie? Een moment dat is vastgelegd voor het leven, die je weer kan terug nemen in de tijd van toen hij nog een kleine jongen was die Papa onder poepte! Ben benieuwd wat hij hiervan vindt als hij straks zelf 18 jaar is.

Binnenkort zullen wij het eindresultaat van dit prachtige kersverse gezin met jullie delen, dan beloven wij dit zonder poepspetters 😀

Comments

comments

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu